23 dec 2018: Rik Bartels & Simon van't Hoff: concert Fluit en Piano

02 oktober 2019

 
Er zijn nog slechts enkele kaarten verkrijgbaar voor "Allegria" op zondag 10 maart 2019! In de Studiozaal van Theaters Tilburg laat de formatie rondom de van Savannah bekende Tilburgse zanger/gitarist Marcel Smulders, met tevens bestuurslid Simon van't Hoff op piano, een programma horen met als rode draad het omvangrijke oeuvre van Simon & Garfunkel.

Naast klassiekers van dit Amerikaanse duo komen er tevens grote hits uit de jaren 70 voorbij. Speciaal voor de Vrienden: Het fluit/piano duo Rik & Simon speelt naar aanleiding van het Casual Classics concert in Theaters Tilburg een programma vol met bekende stukken uit het klassieke én licht(ere) repertoire. Van Grieg tot Pixinguinha, van Satie tot Mancini, van Debussy tot Dave Grusin, en van The Beatles tot Ravel, het komt allemaal voorbij. Tevens zal de altfluit en de piccolo bespeeld worden.
Voeg daarbij een enthousiaste interactieve presentatie inclusief beeld en u heeft de ingrediënten voor een onderhoudend én informatief zondagmiddagconcert.


Als u dit niet wilt missen: wees snel, het is al bijna uitverkocht!

 

Terug naar de vorige pagina
Totaaloverzicht

site powered by Toelgroep concept + creatie