Terugblik ZOS 08-01-2017

12 januari 2017

 

De eerste activiteit voor de Vrienden van 2017.


Ondanks de naweeën van een ijzeldag van de voorafgaande zaterdag, zijn er deze zondagochtend toch ruim vijftig Vrienden aanwezig.
In het welkomstwoord van de nieuwe voorzitter, Theo van Willigenburg, vraagt hij aandacht voor het werven van nieuwe Vrienden, -graag leeftijdgenoten, maar nóg liever jeugdige Vrienden….. Daarnaast zegt hij te denken aan een Vrienden-datingsite om af te spreken samen naar het theater te gaan.
De muzikale spits wordt afgebeten door het duo Lageira Del Sol; een zangeres en een gitarist. Prachtige Portugese luisterliedjes, gezongen door zangeres Lisa, swingend en smeuiig begeleid door gitarist Tiago. De liedjes variëren van het bezingen van een lekker gerecht tot witte duiven, bossanova’s, stromende rivieren, samba’s, zwijgende rozen en eelt onder je voeten. Het laatste liedje gaat over dat alles verandert, mensen, dieren, het klimaat, en het wordt heel gevoelig gezongen. Beide musici zeggen geïnspireerd te zijn door compleet verschillende muziekstijlen. Kennelijk kon de muziek het publiek boeien; getuige de vele Vrienden die met zijn of haar voeten zaten te wippen.
Tot slot wordt het nieuwe jaar ingewijd met een praatje met deze of gene Vriend samen met een glaasje champagne.
 

 

Terug naar de vorige pagina
Totaaloverzicht

site powered by Toelgroep concept + creatie